WELKOM

Conform de WIBON is het verplicht dat je een Klic-melding moet doen als je machinaal gaat graven. Deze verplichting geldt voor bedrijven en particulieren. Op de KLIC& ETL Portal van BlindGuide kun je vanaf je smartphone, tablet of PC direct een KLIC melding doen. Je hebt geen Kadaster account nodig. Tijdens je KLIC bestelling heb je de mogelijkheid om je eigen data aan de KLIC toe te voegen.

Nadat je jouw KLIC bestelling hebt ontvangen kun je deze bekijken op de kaart of in Augmented Reality op onze BlindGuide KLIC ap op je smartphone of tablet. Bekijk hiernaast hoe je KLIC er in Augmented Reality kan uitzien.

Strijd mee voor gezonde longen

Het coronavirus treft ons allemaal, maar kwetsbare mensen in het bijzonder. Onder hen 1,2 miljoen mensen met een longziekte die zich nu extra kwetsbaar voelen. De minister heeft ons gevraagd in deze tijden voor elkaar te zorgen en aan de graaf sector om extra zorgvuldig te zijn bij het graven. Jij kunt ons hierbij helpen.

Als jij tussen nu en 1 juni een bundel van 250 credits bij ons besteld doneren wij 25 euro naar het longfonds.

Zo ben jij goed voorbereid bij het graven EN help jij de kwetsbare mensen met jouw bestelling. Je draagt je steentje bij aan het mogelijk maken van medische doorbraken en dat de patiƫnten de allerbeste zorg krijgen.

Meld je nu aan bij de BlindGuide KLIC & ETL portal om:

  • een KLIC melding te doen;
  • je eigen data toe te voegen aan je KLIC. We ondersteunen op dit moment de volgende formats:
    • dwg en dxf
    • geoJSON
    • pdf
  • Je ontvangt van ons 1 gratis credit bij het aanmaken van je bedrijfsaccount

Nieuw bij BlindGuide?